fbpx
Selecteer een pagina

Testimonials

Denise Arentsen

Mijn naam is Denise en ik sta sinds oktober 2017 met mijn merrie Umber op stal Double Z van Leonie Verdoold. Wij hebben het hier erg naar ons zin! Leonie gaat voor de volle 200% voor de paarden door weer en wind. Ze neemt veel eigen initiatief en wilt altijd het beste voor de paarden. De paarden komen zowel in de winter als in de zomer veel buiten en staan onbeperkt op ruwvoer. Wij zijn zeer tevreden! 

Corrie en Ya Blaze

In december 2015 kwam ik met mijn 4-jarige volbloed (AVS) Arabier “Ya Blaze” op Pensionstal Double Z te Moordrecht staan. Ya Blaze was nog heel groen en moest dus nog een hoop leren. Leonie Verdoold was bereid om Ya Blaze op een professionele manier onder het zadel in te rijden. Hij had er de leeftijd inmiddels voor. 

In maart 2016 en dat hele jaar, werd ik helaas door ziekte en behandelingen uitgeschakeld. Ik kon alleen maar mijn vriendje poetsen en verzorgen. Leonie ging echter gewoon professioneel door met inrijden en de gangen erin te brengen. Een arabier inrijden was voor haar de eerste keer en zij leerde met elke les veel van hem. 

Halverwege 2017 ben ik voorzichtig weer met rijden begonnen. Eerst in de longeerbak aan de longeerlijn en daarna rustig opbouwen met Leonie los in de longeerring. Vervolgens eerst losrijden in de longeerring en dan naar de grote buitenbak ook weer eerst aan de longeerlijn. Rustig aan kijken hoe Ya Blaze op mij reageerde, aangezien Leonie Ya Blaze altijd in de grote buitenbak bereed. Onder begeleiding van Leonie begonnen we wederzijds vertrouwen op te bouwen. En dat ging super! 

Na een poosje ging de longeerlijn eraf en kon ik eindelijk weer eens ‘alleen’ met mijn coole Ya Blaze rondstappen en voorzichtig draven. Uiteindelijk moest hij weer aan mij wennen en ik been geen Z-ruiter. Puur vooor mijn plezier rijden, mede gezien mijn leeftijd van bijna 70 jaar. 

Nu probeer ik samen met mijn echtgenoot Ya Blaze twee á drie keer per week te rijden, maar als het niet lukt schakel ik Leonie in voor een paar lessen. Ze staat namelijk altijd voor me klaar! Super toch?!

Natalja en Verona

Ik sta nu al anderhalf jaar met mijn paard Verona op stal Double Z bij Leonie Verdoold.

Zowel mijn paard als ik, staan hier met enorm veel plezier. Je ziet in alles terug dat het welzijn van de paarden altijd voorop staat bij Double Z: de goede kwaliteit onbeperkt ruwvoer, genoeg vrije beweging voor de paarden, sociaal contact onderling en de manier van trainen.

Daarnaast staan er eigenlijk alleen maar hele leuke gezellige mensen en is het een heerlijk rustige plek. De rijbanen hebben hele fijne bodems en zijn ook eigenlijk altijd te gebruiken.

Het zit hem ook vaak in de kleine dingetjes: dekentje op of af halen of zelfs je paard even afspuiten als de weersomstandigheden hierom vragen, even een berichtje als er ook maar iets is dat anders loopt dan anders, geen paard blijft ergens alleen achter in paddock, wei of stal en mocht er ineens iets met je paard zijn dan laat Leonie letterlijk alles uit haar handen vallen om je te helpen.

Ik maak ook graag gebruik van de mogelijkheid om Leonie te laten rijden als ik zelf een keer niet kan of op vakantie ben. Leonie is duidelijk, handig en vooral ook heel rustig. Ik krijg mijn paard altijd zo fijn terug als Leonie heeft gereden!

Eigenlijk heb ik niet eerder op een stal gestaan waar alles klopt voor zowel paard als ruiter. Bij Double Z hoef je je nooit zorgen te maken, omdat je weet dat alles altijd goed geregeld is. Zo weten de paarden en paardeneigenaren altijd waar ze aan toe zijn en dat geeft heel veel rust en plezier.

Diana en Jackson

Wij zijn Diana en Jackson en staan met veel plezier bij stal Double Z. Leonie runt de stal met rust, regelmaat en veel liefde voor de paarden en de sfeer onderling is altijd gezellig.

Over de zorg voor mijn paard hoef ik mij totaal geen zorgen te maken want Leonie gaat net even dat stapje verder dan andere stalhouders. Haar service is geweldig, iedere dag worden de paarden buiten gezet en weer binnen gehaald en krijgen ruim en goede kwaliteit voer.

Voor persoonlijke wensen is veel bespreekbaar en Leonie is altijd behulpzaam bij bijzonderheden zoals het toedienen van medicijnen etc.

De locatie is prachtig en voorzieningen worden goed bijgehouden, ik kom iedere dag weer met plezier en hoop dat nog vele jaren te kunnen doen.

Elisabeth en Chavita

Lessen bij Leonie geeft je nieuwe inzichten in hoe je op een paard vriendelijke manier samen in balans, en met verbinding kan rijden. Met mijn merrie Chavita ben ik daardoor met sprongen voorruit gegaan en we rijden nu met veel plezier in het L1. 

Mijn ambities liggen in het springen maar ik ben er nu nóg meer van overtuigd dat dressuur de basis is, en ben het zelfs leuk gaan vinden! Dus op naar het L2! 

Ilona & Thalyza

Ik sta nu ruim 6 jaar op stal Double Z met mijn 19 jarige merrie. De gezondheid van mijn paard was voordat ik hier kwam staan niet altijd optimaal. Mijn paard heeft onder andere chronische bronchitis en artrose. Voor mij en mijn paard was het dan ook extra belangrijk om op een stal te staan waarbij de omstandigheden voor haar zo goed mogelijk zijn. 
Onder andere de weidegang, het buiten zetten in de winter en de goede bakken spraken mij dan ook erg aan. De paarden worden ook ruimschoots gevoerd met ruwvoer wat ik ook echt een pluspunt vind. De paarden komen hier zeker niks tekort!
We staan met een leuke groep pensionklanten op stal. De groep is erg gevarieerd van dressuurruiter tot recreatieve ruiter en iedereen laat elkaar in zijn of haar waarde. Ik kom altijd met plezier naar stal om voor mijn paard te zorgen.
Ik heb Leonie leren kennen als iemand die echt alles doet voor het welzijn van de paarden. Een extra handeling zoals een dekentje op of springschoenen om is dan ook geen probleem. Alles is bespreekbaar. Top service dus!
Ik laat mijn paard hier met een gerust hart achter!

Erika & Doringo

We zijn 2 1/2 jaar geleden met Doringo op stal Double Z komen staan. Dat was een goede beslissing. Op dat moment was Do een beetje een probleempaardje.

Het fijne was dat Leonie gelijk vanaf het begin het positieve in Do zag, en niet “het probleempaardje” zoals hij wel werd gezien bij onze andere stal. 

Door de andere omgeving, iedere dag het land op, onbeperkt ruwvoer en de positieve invloed en begeleiding van Leonie is Do geworden wat hij nu is. 

Een paardje waar mijn oudste en mijn jongste dochter met veel plezier op kunnen rijden. 

We kunnen trouwens ook met een gerust hart op vakantie, want we weten dat Do prima verzorgd wordt. 

Bij Leonie staat het welzijn van de paarden voorop.